Annons

Populärt med vinterresor

Annons

Fritidsresor Skellefteå AirportPressbild: Fritidsresor/Skellefteå Airport

RESA I februari lyfter de första vintercharter-planen från Skellefteå på flera år.

Det är Fritidsresor som flyger till den populära charterdestinationen Gran Canaria med start den 13/2. Om du vill åka iväg denna vinter så måste du dock snabbt boka eftersom beläggningen redan är mycket hög, skriver Skellefteå Airport i ett pressmeddelande.

– Vi beslutade att flyga direkt från Skellefteå Airport till Gran Canaria under fjolåret. Gensvaret har varit över förväntan och beläggningen är hög även om det finns resor kvar till de som önskar resa till solen denna vinter säger Mathias Bergendahl, Informationschef på Fritidsresor.

– Vi har arbetat i många år för att få charterresmål vintertid eftersom dessa varit mycket efterfrågade. Vintertid är utbudet av resmål betydligt färre eller för långt bort för att kunna nås från Skellefteå med den banlängd vi har idag. Därför är vi glada över vinterns resor med Fritidsresor och det gensvar som vi fått säger Skellefteå Airports VD Robert Lindberg.

Resorna går till Gran Canaria sex gånger mellan den 13/2 och 19/3.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons