Annons

Ny lokal video med Dajjaf

Annons

MUSIK Videon tar tittaren med på en resa genom ett pappersflygplansperspektiv. ”De flesta videos vi gjort tidigare med olika band har varit performancevideos så det känns kul att den här gången testa en annan vinkel.”

Skellefteåbandet Dajjaf vill koppla ihop sin musik med med intressanta och udda aktiviteter med Skellefteåanknytning. I och med det kom de i kontakt med filmaren Henrik Johannesén. Henrik är en kille som tidigare har gjort en hel del skatefilmer med ortens skateförmågor.

– Henke var sugen att göra något mer konstnärligt den här gången. Det tyckte vi lät spännande så vi gav honom fria händer att hitta på en idé, säger Fredrik Forsfjäll.

Videon tar tittaren med på en resa genom ett pappersflygplansperspektiv, till något som kan vara början på en relation mellan en flicka och en pojke.

–  Jag tycker att Henke, med små medel, har fått till en musikvideo med skön stämning och grym känsla, fortsätter Fredrik. De flesta videos vi gjort tidigare med olika band har varit performancevideos så det känns kul att den här gången testa en annan vinkel.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons