Annons

Mer stand up på Coasters

Annons

Petrina SolangePetrina Solange. Foto: Pressbild

NÖJE Humorkvällarna på Coasters fortsätter – nu med bland andra Sveriges roligaste kvinna.

Markus Westberg, Stella Event, har tidigare berättat för Megafonen om den stand up-satsning han gör i Norrland.

– Det stora problemet med att boka komiker hit är avståndet som gör att det blir dyrt, så för att få ner priserna har jag bokat komikerna till Umeå, Skellefteå och Luleå dagarna efter varandra, berättade han då.

Tidigare i höst har bland annat Johan Glans samt Ola Söderholm och K.Svensson från Lilla drevet gästat Skellefteå, och den 11 december är det åter dags för Coasters att få besök.

Den här gången är det Perina Solange, som vann pris som Årets Roligaste Kvinna tidigare i år på Svenska stand up-galan, samt Petter Bristav, frontmannen i en av Sveriges största podcast Till Slut Kommer Någon Att Skratta, som kommer. Konferencier är Elvira Lander som vann en rookietävling inför Umeå Humorfestival och fick dela scen med bland annat Kristoffer Appelquist och Ann Westin.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons