Annons

Utökade avgångar nästa år

Annons

kroatienspecialistenFoto: Pressbild.

RESA Kroatienspecialisten meddelar att de fortsätter satsa på direktcharter från Skellefteå Airport till Kroatien under sommaren 2016.

Dessutom väljer Kroatienspecialisten att utöka antalet avgångar för att möta den stora efterfrågan på resor till den populära semesterdestinationen.

– Resorna till Split har varit väldig uppskattade bland våra resenärer och det känns riktigt bra att Kroatienspecialisten, som vi har ett mycket bra samarbete med fortsätter att satsa på direktcharter från Skellefteå Airport, säger Robert Lindberg, vd på Skellefteå Airport i ett pressmeddelande.

På senare år har Kroatien blivit allt mer populärt resmål bland svenskar och under 2015 var samtliga av Kroatienspecialistens avgångar från Skellefteå fullbokade.

– Landet har en lång och fascinerande historia med några av världens bäst bevarade antika städer och romerska monument. Här finns dessutom några av Europas mest storslagna nationalparker och världsarv, vilket gör Kroatien till ett resmål som verkligen har något för alla. Allt detta är inramat i en avslappnad och genuin atmosfär med ett gästvänligt folk. Därtill erbjuds ett spännande gastronomiskt kök med massor av lokala delikatesser, inbjudande naturstränder och prisbelönta charmiga vingårdar, säger Haris Nuspahic, marknadschef på Kroatienspecialisten, i pressmeddelandet.

Det kommer att vara möjligt att åka till Kroatien direkt från Skellefteå Airport söndagar med start 31 juli till 28 augusti.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons