Annons

Inget bromsar Anna

Annons

Anna LindströmAnna Lindström säljer tavlor och kuddar med sina egengjorda tryck. Foto: Magnus Lindkvist

INREDNING Anna Lindström började måla tavlor för ett och ett halvt år sedan. Ett år senare startade hon sitt företag – och snart är det dags att lansera en webbshop.

I soffan trängs färgglada kuddar i olika material tillsammans med pappersark i varierande tjocklekar och format.

– Det är en hel del olika varianter som jag har beställt innan jag hittat de papper och kuddar som jag är nöjd med. Du ser här hur olika färgerna blir och hur de känns, säger Anna och ber mig känna på papperets yta innan hon lägger ihop dem i en hög så att jag kan sätta mig.

I lägenheten råder lite av ett kreativt kaos.

– Tanken är inte riktigt att jag ska ha så här mycket tavlor på väggarna hemma men jag vill känna in dem och se hur de passar i ramarna innan det är dags för vernissage, säger hon och ler.

Jag är hemma hos 27-åriga Anna Lindström som i våras startade sitt företag Annilito Design och nu är i färd att lansera sin webbshop där hon ska sälja sina alster.

– Att starta eget företag passar mig bra. Genom det får jag driva mig själv framåt och det finns ingenting som bromsar. Det är ingen som säger åt mig hur jag ska göra eller vad jag inte får göra. Jag gillar högt tempo och att allt är upp till mig, berättar hon.

Läs hela reportaget i Megafonentidningen nr 9 2015 (sida 14):

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons