Annons

Händer i halloweenhelgen

Annons

HalloweenArkivbild från förra årets halloweenfest på Club Fortuna. Foto: Felicia Lundmark

NÖJE Här hittar du allt du behöver veta inför stundande halloweenpartyn.

Fredag 30/10

Verandan: Succékonceptet Club Fortuna har flyttat från Folkparken till Verandan. I skrivande stund är det drygt 700 biljetter sålda till kvällen, men det kommer att släppas ytterligare 300 biljetter vid dörren för 200:-. Du kan även kolla in Club Fortunas hemsida, om det finns kvar nån enstaka förköpsbiljett där. Öppet kl. 22-02. Ålder är 18+. Uppdaterat 29/11: 900 biljetter sålda – bara fåtal kvar.

Brygg CC: Halloweenfest på Brygg! Här satsas det på skumma dekorationer, temadrinkar och premierar bästa kostym. Givetvis är du även välkommen om du inte har klätt ut dig. Åldersgränsen är 30+ och det kostar 100:- vid dörren. Öppet kl. 22-02.

Carl-Viktor: Trubadurer underhåller från kl. 22.00 till 02.00.

Allstar, Coasters, Olearys, Tacobar, Bishops Arms, Bryggargatans Bar, New GR och Old Williams håller också öppet.

Lördag 31/10

Brygg CC: Stor förfest för tjejer på Brygg mellan kl. 20-22. Mingelkväll med snacks- och dessertbuffé, ett glas mousserande vin, goodiebag, dj och spännande överraskningar. Ålder: 20+. Pris: 195:- Förboka gärna era platser på: info@bryggcc.se (till förminglet). Eftersläpp (även för killar): 23-02, 100:-

Scandic: Höstens enda ”Runt 50” äger rum ikväll. Åldersgräns är 40+ och DJ Ingo spelar låtar du känner igen. Entrén är 130:-. Öppet från 20.00 till 01.00.

Verandan: På lördagskvällen är det Fullt hus på Verandan där de öppnar alla tre våningarna och fyller lokalerna med härliga nöjen. Direkt vid öppning kl. 22.00 finns 500 grabbar från The Local Store-festen på plats som börjar med att kolla in en boxningsmatch mellan The Local Stores ägare på  övervåningen. Sedan är det nattklubb fram till 02.00 både uppe och nere. Längst ner i puben bjuder artisten Karin Risberg på ett avskalat uppträdande tillsammans med gitarristen ”Tjalle”. Åldern för kvällen är 20+. Vi rekommenderar att komma i tid då det väntas bli mycket besökare.

Allstar: Nattklubb 18+ med halloweentema. Adrian från Paradise Hotell kommer och minglar med alla gäster. DJ: Sebastian & Kevin. Öppet 22-02.

Mollys: Ikväll är det metalclub från kl. 19.30. Banden Khaospath och Leatherfeather spelar live under kvällen. Entré 50:-. Ålder 18+.

Carl-Viktor: Trubadurer underhåller från kl. 22.00 till 02.00.

Coasters: Ikväll lirar bandet The Buddies på scenen. Matplatserna är fullbokade, men det går jättebra att komma från kl 20.00 och spisa lite härlig rock n roll. 80:- i dörren.

Tacobar, Olearys,  Bishops Arms, Bryggargatans Bar, New GR och Old Williams håller också öppet.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons