Annons

Gratis buss till badstränder

Annons

FalkträsketVilka badplatser bussen ska besöka får du veta via snaps. Foto: Arkivbild

NÖJE Om du är mellan 16 och 19 år – och följer Skellefteå på Snapchat har du chans att åka med ”Summer Splash-bussen” gratis till olika badstränder i sommar.

Skellefteå Summer Splash är en ny satsning från Skellefteå kommun där du som är mellan 16 och 19 år har chans att få åka med Summer Splash-bussen helt gratis till ett antal olika badstränder den här sommaren.

Via Snapchat – som är en populär mobilapp för att skicka bilder med – får de som följer användaren ”Skellefteå” information om när bussen går, var den går ifrån och vilka stränder den landar på.

– Första turen är söndag 12 juli och sedan går den varje söndag till och med 9 augusti. På bussen väntar ett quiz du kan fylla i och få Skellefteåprylar som tack. Med på bussen finns alltid en ansvarig koordinator som du kan skicka snappar till och fråga om vad som helst, skriver arrangören.

Alla som åker med får en returbiljett så att platserna är säkrade för hemresan. Om regnet öser ner så ändrar bussen rutt och kör till ett hemligt resmål istället för till stranden.

– Så ladda telefonen, packa badgrejerna och hoppa på!

Mer information finns på portal.skelleftea.se/summersplash

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons