Annons

Händer i helgen 15-16/5

Annons

Blister brigadePå bilden: Bandet Blister Brigade

NÖJE I helgen kan du blanda annat få se Skelleftebandet Blister brigade på Nordanå.

Fredag 15/5

För många har helgen redan börjat i onsdag, men nu har den riktiga helgen kommit. Och då är det på sin plats att berätta vad som händer i helgen.

Afterwork kan avnjutas på bland annat O´learys, Allstar och Verandan med trevliga priser på mat. Bryggargatans Bar, Old Williams, Coasters, Bishops Arms och Carl-Viktor har också öppet med trevliga erbjudanden. Vill man dansa ikväll, så är det på Allstar det händer. Dj Tess eldar på med musiken från kl. 22.00 och hälsar alla som är över 18+ välkomna.

Lördag 16/5

Förutom pubarna Old Williams, Bishops arms, Coasters, Carl-Viktor, O´learys, så har man möjlighet att lyssna på massor med hårdrock. På Hallen vid Nordanå är det dags för Club fire. Där kan man lyssna på följande band, Vanity Insanity, Trench, Ænimus och Blister brigade. Redan klockan 19.30 drar det hela igång. Bryggargatans Bar bjuder på skön lounge-musik av bröderna Norrfors.

Verandan och Allstar är det nattklubb för alla som är över 20+. Dörrarna öppnas redan klockan 22.00.

 

Vi ses i vimlet!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons