Annons

Ljungblahd gästar Skellefteå

Annons

Samuel LJungblahdSamuel Ljungblahd. Foto: Pressbild

NÖJE En av landets främsta soul- och gospelröst kommer Skellefteå för att bjuda på en helkväll med underhållning tillsammans med Skellefteåbandet Mästerskapet.

Samuel har etablerat sig som en av Sveriges största artister i soul-genren. Med en lång karriär som sångare har han gjort sig ett namn framförallt på den svenska frikyrkoscenen, men även på andra stora scener.

Han rör sig inom gospel, pop, soul och funk och har hunnit med att släppa tre plattor i eget namn. Samuel har även blivit en bekant röst för hela svenska folket då han under fyra säsonger sjungit bakom dansarna i Tv-programmet ”Lets Dance” på TV4. Samuel deltog i ett bejublat framträdande på ”Så skall det låta”, och lyckades i och med sin prestation där bli framröstad som den artist svenska folket helst ville återse kommande säsong.

– I februari hade vi liknade koncept med underhållning och mat då Shirley Clamp gästade, vilket blev en väldigt trevlig kväll! Denna gång bjuder vi in Samuel och vi är väldigt glada att vi tillsammans med honom producerat en konsert unikt för denna kväll. Han är en fantastisk artist! säger Sofia Andersson Lundberg, For Events.

Ljungblahd kommer att uppträda på Scandic Skellefteå den 29 maj.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons