Annons

Hans Brontén på Verandan

Annons

11162071_902363179814104_614452883950891972_oFoto: Pressbild

NÖJE Efter premiären förra helgen med stand-up comedy släpper Verandan nu sin nästa bokning.

Förra helgen startade Verandans koncept Funny friday. Då stod Jakob Öqvist på scenen tillsammans med kollegor. Inför en utsåld restaurang underhöll gänget ett par timmar och succén var given.

Nu upprepar Verandan succén genom att boka Hans Brontén tillsammans med några vänner, som ska underhålla fredagen den 29 maj. I samband med denna kväll har man även möjlighet att boka bord på afterwork-buffén, som denna gång är av det amerikanska temat.

Hasse Brontén är polisen och fd Säpo-agenten som gjorde det ingen annan polis gjort innan, nämligen att byta jobb till ståuppkomiker.

Sedan han sa upp sig hos polisen har han hunnit med att vinna pris på Svenska Standupgalan, vara med i Parlamentet, Time Out och ett antal andra TV-program. Han har turnerat på mindre ståuppklubbar runt om i landet. Men han har även setts på de största scenerna som när han turnerade med Magnus Uggla i Ladies Night.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons