Annons

Big Steve åker på turné

Annons

Big SteveBussen som ska ta Steve på turné.

NÖJE Engelsmannen samlar ihop YouTube-stjärnor för att delta i olika utmaningar tillsammans med sin fans.

På fredag den 24 april kommer en stor röd Londonbuss, full av YouTube-stjärnor att skapa uppmärksamhet i Stockholm och delta i utmaningar av olika slag tillsammans med sina fans, stockholmare och turister. Det skriver Big Steve-gänget i ett pressmeddelande.

Alla aktiviteter i Big Steves Bus Stop Challenge filmas och sprids sedan genom YouTube och andra sociala medier.

Totalt handlar det om åtta utmaningar med allt från iskalla bad i Årstaviken till korvkastning och bananskalning. De YouTubestjärnor som deltar är Big Steve from England, Swedish Meal Time, Malvin Studios, Moa Murderess, Klas Eriksson, STHLM Panda och Egons Life.

Big Steve

På  busstopchallenge.com  finns alla utmaningar med tid och plats.

Läs mer: Vem är Big Steve?

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons