Annons

Händer i helgen 13-14/3

Annons

Skellefteå AIK guld 2014Foto: Arkivbild Magnus Lindkvist 2014

NÖJE Jakten på nytt SM-guld har börjat, här hittar du vilka ställen som sänder matchen i stan.

Fredag 13/3

Helgens nöjen börjar redan efterjobbet, då flera barer och restauranger serverar afterwork-menyer. På Keckas Corner kan man få sig en matbit och lite härligt musikquiz denna afton. O`learys dukar upp sin trevliga buffé och på Allstar har man 20% på menyn mellan kl. 16-19.

Vill man dansa senare på kvällen, så kan vi rekommendera både Allstar och Verandan. På Allstar är det fullt pådrag från kl. 22.00 för alla som är över 18+. Verandan vevar igång discokulan och bjuder på dansanta toner till kvällens DJ, som spelar ända till klockan 01.00. Rekommenderad ålder är 25+.

Bryggargatans Bar, Old Williams, Bishops Arms, Carl-Viktor och Coasters inbjuder till trevligt mingel hela kvällen.

Lördag 14/3

Idag fortsätter jakten på LeMarklund. Se till att boka bord på någon av följande ställen inne på stan, för att kunna se matchen i glada vänners lag. På O´learys, Allstar, Old Williams och Mr Greek kan man denna afton se fortsättningen i slutspelsjakten på LeMarklund.

Gillar man blues, så är det på Scandic man ska befinna sig ikväll. Från klockan 19.30 bjuds det på temat ”trynorgel” och gästartister på scenen.

Kvällens dansgolv hittar vi på Allstar 18+ och Verandan 20+. Båda ställena bjuder på feta beats hela kvällen. Lounge-baren på Bryggargatan håller också öppet ikväll. Givetvis är det bröderna Norrfors, som lirar skön musik.

I övrigt så är det som vanligt öppet på de trevliga mingelställena Coasters, Carl-Viktor och Bishops Arms.

Vi ses i vimlet!

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons