Annons

Succé för Staffan i Draknästet

Annons

Staffan Lundmark Smellkiller

FÖRETAG Det blev succé för Staffan Lundmark, Skellefteå, i TV-programmet Draknästet som visades i måndags.

TV-spelsmogulen och entreprenören Lars Wingefors tände på produkten och gick in som delägare i Staffans företag Safe Drain Technologies Sweden AB.

– Nästan alla personer, inklusive mig själv förstår problematiken med illaluktande golvbrunnar och därmed möjligheterna med produkten, säger Lars Wingefors i ett pressmeddelande från Smellkiller.

Genom Lars Wingefors inträde i bolaget som tjugoprocentig delägare har Smellkiller fått en mäktig affärsprofil med sig på sin vandring ut på den internationella marknaden. Han blev entreprenör redan som 15-åring efter att ha blivit bäst i Sverige på att sälja serietidningar. Idag driver Lars Wingefors bland annat spelkedjan Game med över 40 butiker.

– Det känns fantastiskt roligt att ha honom med i bolaget. Vi är nu inne i ett expansivt skede och då behövs det både kapital och kunskap om hur man gör bra affärer. Hans engagemang har gett oss luft under vingarna, konstaterar Staffan Lundmark.

Lars Wingefors tycker att Staffan Lundmark gav ett mycket vederhäftigt intryck när han mötte honom i Draknästet.

– Med sin bakgrund som fastighetsskötare är Staffan väldigt trovärdig gällande sin idé och hur produkten tagits fram, säger han.

Draknästet blev en språngbräda för Staffan Lundmark och Smellkiller vilket har lett till att försäljningen börjat ta fart på allvar.

– Vi söker nu fler investerare som vill vara med och lyfta Smellkiller till nästa nivå, säger Staffan Lundmark.

Ytterligare en av Drakarna, Olle Nordberg, nappade i TV-programmet på Smellkillers invit. Men på grund av personliga skäl har han inte fullföljt engagemanget, enligt pressmeddelandet.

Läs också: Skelleftebo med i Draknästet

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons