Annons

Albin är klar för Stadsfesten

Annons

Albin
Foto: Pressbild

NÖJE Albin blir årets gratisunderhållning på lördag dag under Stadsfesten.

Albin är artisten bakom förra sommarens stora hit ”Din Soldat” som gästas av Kristin Amparo. Singeln har sålt fem gånger platina, låg på Spotify:s förstaplats i hela fem veckor och blev nominerad till årets bästa låt i P3 Guld, Rockbjörnen och Grammis.

Detta meddelar arrangören för Stadsfesten i ett pressmeddelande.

I augusti släppte han sin första EP med bland annat låten ”Moment 22” som spelades flitigt på radio och klättrade högt upp på Spotify:s lista över de 100 mest spelade låtarna. I mitten av oktober 2014 kom Albins tredje singel ”Vilken jävla smäll” som är titelspåret till den kommande Jönssonligan filmen ”Den perfekta stöten”. 17 januari premiärspelade Albin tillsammans med Mattias Andreasson deras nya singel ”Frank” live på P3 Guld. Den blev direkt veckans smash hit på NRJ och gick in på Spotify:s lista över de mest spelade låtarna.

Albin kommer att spela på lördag dag den 27 juni, då det är fri entré.

Vidare i pressmeddelandet berätta arrangören att årets tältunderhållning också är spikad. I år blir det två lokala partyband som får nöjet att underhålla i tälten, Krutov och Hat Over Hills.

Sedan tidigare är Anastacia, Tomas Ledin och Carola klara för årets stadsfest.

Årets Stadsfest äger rum den 24-28 juni.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons