Annons

Händer i helgen 9-10/1

Annons

Julia Hellsten
På bilden: Julia Hellsten

NÖJE Helgen bjuder kanske på en överaskning och det blir även pubhäng och nattklubbsdans i stan.

Fredag: 9/1

Ikväll spelar DJ Ametist på Allstar och det är öppet för alla som har fyllt myndig ålder, från klockan 22.00. På O´learys bjuder man inte bara på sport på stora TV-skärmar utan på härlig loungemusik och trevligt utbud i baren. Carl-Viktor har ikväll besök av den succéfyllda trion PMS, som ska trubadura lite trevliga toner, efter klockan 22.00.   Coasters, Bishops arms och  Old Williams bjuder på mysiga pubhäng denna afton,

Lördag 10/1

Ikväll spelar Skellefteå AIK bortamatch mot Linköping och den kan bevittnas bäst på någon av sportbarerna i stan med goda vänner, se till att boka plats på O´learys, Allstar eller Old Williams för bästa borden. Matchen börjar klockan 16.00.  På Bryggargatans Bar håller den äldre brorsan Norrfors, Tobias i förnamn, hov bakom spelarna och det blir garanterart ett skönt groove under kvällen. Allstar får ikväll besök av DJ Julia Hellsten, som spinner skivor efter klockan 22.00. Åldern för kvällen är 20+. Mollys håller också öppet. Ikväll bjuder man in alla över 30+, efter klockan 22.00. Klockan 22.00 öppnas portarna. Pubarna Carl-Viktor, Coasters, Bishops arms håller igång i vanlig ordning. Verandan har stängt sin nattklubb fram till den 24/1, då man öppnar upp igen.

Vi ses i vimlet!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons