Annons

Händer i helgen 30-31/1

Annons

hander_i_helgen_2

NÖJE I helgen bjuds det på bland annat gitarrsolon och nattklubbar.

Fredag 30/1

Starta helgen med en skön avkopplande afterwork med kollegor eller vänner på någon av våra fina barer och restauranger i stan. Bortamatchen mellan Skellefteå AIK och Växjö kan också avnjutas med god mat och dryck på någon av våra sportbarer. Vill man dansa ikväll så är det på Allstar det händer. Nattklubben med det nya dansgolvet levererar fräsch musik från kvällens DJ med start redan klockan 22.00. Åldern för kvällen är 18+. Och som vanligt så håller barerna Bryggargatan, Old Williams, Coasters, Carl-Viktor, O´learys och Bishops arms öppet.

Lördag 31/1

Stjärngitarristen Janne Schaffer möter tangenternas trollkarl Markus Wargh. Följ med på en musikalisk resa med musik av bl.a. ABBA, B J:son Lind, Ted Gärdestad, Back och improviosationer. Magiska gitarrsolon och bedövande orgelkonst utlovas. Allt detta kan du se på Landskyrkan kl. 19.00.

Tre nattklubbar håller ikväll öppet. På Mollys är det party för alla över 18+. Dörrarna öppnas 22.00. Allstar öser på med nya fräsch musik på nya dansgolvet från klockan 22.00 och alla över 20+ är välkomna. På Verandan är det också party från klockan 22.00 och alla över 20+ är välkomna. Vi kan även meddela att de har nytt entré på Verandan, så se till att följa marschallerna om ni ska ta er in.

Bryggargatans bar levererars skön loungemusik med bröderna Norrfors från klockan 22.00. Och givetvis har barerna Coasters, O´learys, Carl-Viktor, Bishops arms och Old Williams öppet också

Trevlig helg!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons