Annons

De har öppet ikväll

Annons

olles

NÖJE Ikväll är det trettondagsafton och det brukar innebära att vissa krogar håller öppet för allmänheten.

Måndag 5/1

Ikväll kan du dansa loss uppe på Folkparken till dansbandet Sannex efter klockan 21.00. På Verandan är det nattklubb efter klockan 22.00 för de som är över 20 år fyllda. Pubarna Coasters, Bishops arms och Old Williams håller öppet minst till klockan 22, beroende på hur mycket folk som är ute. På O´learys är det fullt pådrag hela kvällen. Middag med massor med sport och senare under kvällen visar man både FA-Cupen i fotboll och Sveriges bronsmatch i Junior -VM.

Allstar, Mollys, Bryggargatans Bar och Carl-Viktor håller ikväll stängt sina verksamheter och välkomnar er på fredag!

Ha en fin trettondagsafton!

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons