Annons

De gjorde succé i Stockholm

Annons

Tribute to The_Last Waltz

NÖJE Skellefteåprojektet ”A tribute to The Last Waltz” blev en succé i Stockholm.

2011 satte Thomas ”Linge” Lindgren med flera upp den första Skellefteå-versionen av The Bands avslutningskonsert ”The Last Waltz”. Sedan dess har de spelat inför fulla hus i Skellefteå, Luleå och Umeå.

Och nu kan de även lägga till Stockholm på listan. Under helgen som var fyllde de Södra Teatern i huvudstaden två gånger om där bland annat Björn Ulvaeus och Tomas Ledin skymtade i publiken.

Nu hyllas de i bland annat Dagens Nyheter där Nils Hansson skriver att ”…det är rätt mäktigt, även för den som knappt känner igen hälften av de röster som passerar revy, med Petter Sandströms utlevelse­fulla soulframträdande utifrån Van Morrison som kanske största utropstecken. Om man inte räknar bandet i sig, vars förmåga att få denna knepigt ihopsatta musik att låta självklar inte bör underskattas. Dessutom märktes åtminstone två gitarrhjältar av format: dels P-A Andersson som oförtröttligt levererade finkalibrerade snitsigheter i snart sagt varje låt, dels Elin Lindström som kom in vid ett par tillfällen och spelade den mest avväpnande direkta muskelblues.

Att segertåget fortsätter vidare tar jag för givet.”

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons