Annons

Från Skottland till Skellefteå

Annons

Light House

NÖJE På Coasters får man fint besök från Skottland under fredagskvällen.

Den redan kände trubaduren och musikern Rossco Galloway har under några år underhållit på olika pubar i Skellefteå med sina härliga melodier. Nu har han spelat in ett debutalbum med sina vänner och kollegor från Skottland, som nu ska lanseras bland annat här i Skellefteå under fredagskvällen.

Bandet heter Light House och albumet heter Minimum Effort – Maximum Pleasure. Överlag så är de flesta låtarna lugna sköna ballader, som är skrivna av Rossco själv. Under endast en dag spelade man in hela albumet och släppte det online. Nu är det äntligen dags för Skellefteborna att få stifta bekantskap med dessa tre herrar och lyssna på deras verk. Till Rosscos hjälp har han med sig sina två vänner från Skottland som, endast för detta, flyger upp till Skellefteå för att spela på Coasters denna fredagsafton. Förutom Roscco på sång och gitarr hittar vi Mike Kearney på keyboard och Daniel Macgeever stämmer in på sången tillsammans med Rossco.

Ni bör vara på plats i tid för showen börjar redan kl. 20.00 och håller på till 23.00.

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons