Annons

Ny månad – ny topplista

Annons

Skellefteåkampen

SKELLFTEÅKAMPEN Ny månad, nollställd topplista och påfyllt med nya frågor.

I och med att det är en ny månad så har topplistan nollställts i frågespelet Skellefteåkampen och i samband med det har vi även passat på att fylla spelet med fler frågor. I skrivandets stund finns 935 olika frågor i systemet.

Skellefteåkampen är ett spel utvecklat av Megafonen i samarbete med Skellefteå museum och Skellefteå Kraft. Vid månadsskiftet september/oktober hade 1681 personer laddat ner det till sin mobiltelefon. Gör det du också – eller spela via din dator.

Topplistan hittar du i spelet via symbolen längst upp i högra hörnet.

Lycka till!

 

Spela på mobilen

Surfar du via mobilen kan du använda länkarna nedan eller söka på Skellefteåkampen i App Store eller Google Play.

App store Google play

 

Spela på dator

Surfar du via en dator? Besök Skellefteåkampen.se för att spela online.

Obs! Spelet fungerar tyvärr inte i Internet Explorer 9 som bland annat kommunen har på sina datorer. Har du Internet Explorer 9 ber vi er uppdatera till senaste versionen eller spela på er mobiltelefon.

Till skellefteåkampen.se »

 

 

Feedback?
Skicka gärna ett mail till oss om du hittar något som inte fungerar eller har andra synpunkter »

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons