Annons

”Öppet kärleksbrev till Ylvis”

Annons

Vintersim i Skellefteå

NÖJE ”Vi satt och tittade på ”I kveld med Ylvis” på tv och noterade då att ni vill besöka en mängd olika städer i Sverige, ”Men inte Skellefteå – det verkar va’ skit”. Vi håller förstås inte med.”

Precis som när Ica Kåge dissade Löfbergs Lila inför SM-finalen i ishockey förra året svarar den dissade med ett öppet brev. Då var det Löfbergs VD som bjöd in Alexander på Ica till Karlstad – nu bjuder Skellefteå kommun in den Norska komikergruppen Ylvis till Vintersim i Skellefteå.

 

Öppet kärleksbrev till Ylvis, Norge:

Kära Ylvis!

Vi älskar er. Ni har skänkt världen så mycket glädje, så många skratt och ljuvliga melodier.

Vi satt och tittade på ”I kveld med Ylvis” på tv och noterade då att ni vill besöka en mängd olika städer i Sverige, ”Men inte Skellefteå – det verkar va’ skit”. Vi håller förstås inte med. Alltså vill vi be om en chans till upprättelse. Vi sträcker ut en hand och bjuder härmed in er till Skellefteå. Som våra gäster kommer vi att göra vårt yttersta för att ni ska få ta del av det bästa denna stad har att erbjuda. Varför inte i februari när vi genomför ett skandinaviskt mästerskap i vintersim? Men ni är förstås välkomna när ni vill!

Så vad säger ni? Vi väntar ivrigt på ert svar.

Med varma hälsningar,

Skellefteå
(via marknadschef, Helena Renström)

PS. Skavlan har aldrig fått samma erbjudande.

Se filmen som är bakgrunden till brevet här:

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons