Annons

Händer i helgen 19-20/9

Annons

Händer i helgen

NÖJE Ännu en solig helg med trevliga nöjen som avlöser varandra.

Fredag 19/9

Medans det fina vädret håller i sig så finns det kanske en liten möjlighet att avnjuta en god dryck på någon uteservering i stan, medans solen visar sig från den bästa sidan.

Ikväll är det en gratis inspirationsträff för de som inte har hunnit fylla 35 år än, på Mcwells pub uppe på Folkparken. Gruppen Agera Mera bjuder in till inspirationskväll med föreläsaren Navid Modiri. Förutom föreläsningen, så bjuds det på mingel och musikquiz. Puben har öppet till 01.00.

Gillar man livemusik, så kan vi rekommendera Carl-Viktor, som ikväll gästas av gruppen PMS. De drar igång ungefär vid 22.00. Vill man ha lite hålligång musik, så kan vi meddela att på O´learys blir det klackarna i taket med Coverbandet Hat Over Hills. De spelar från 22.00.

Mollys öppnar ikväll sin populära klubb 40 och det är DJ Tess, som står för de dansanta tonerna som spelas på dansgolvet.

Coasters, Bishops arms, bryggargatan och Old Willams är det i vanlig ordning bra drag.

Lördag 20/9

Idag har ni möjlighet att lyssna till Hip-hop artisten Petter, som berättar om att övervinna sina motgångar. Petter är en av många olika aktiviteter på mässan, ”Ett Skellefteå för alla 2014″, som arrangeras på Scandic.

Verandan provar nu, några helger, att flytta upp nattklubben till övervåningen. Kvällens DJ, från Luleå, öser på med hitmusik från kl. 22.00. På Allstar är det Robbin Ågen, som bjuder på musiken från DJ-båset. Även på O´learys har man ikväll ökat tempot och plockat in DJ Fredrik Stenlund, som ska spränga ut musik ur högtalarna.

Carl-Viktor bjuder på en nostaglitripp med de mest rutinerade rävarna inom trubadur-Skellefteå. Nämligen Tjalle och Anders, som ska visa att de fortfarande tillhör eliten på trubadurtronen i stan.

Finns även möjlighet till pubhäng på Coasters, Old Williams, bryggargatan och Bishops arms.

Vi ses i vimlet!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons