Annons

Händer i helgen 29-30/8

Annons

130830_matfesten-04

NÖJE Matfesten har tagit över centrum och erbjuder massor med god mat ända fram till Söndag.

Fredag 29/8

Hela dagen och kvällen kan du njuta av god mat i centrum, på matfesten. Inne i stadparken kan du ta del av det breda utbud av ”snabbmat”. Ta även en titt på torget, där det finns massor med lokalproducerade grönsaker, ostar, marmelader och mycket mer. Senare ikväll är det dags för kockduell, mellan Skellefteå FF och Skellefteå AIK Hockey. Kl. 19.00 börjar den kampen nere i vikings mattält, nere vid älven. Senare under kvällen uppträder partybandet Krutov, och mellan varven spelar kvällens DJ. Missa inte heller eldshowen som startar kl. 23.00 i vikingtältet.

Ikväll besöker den omtalade hiphop-gruppen Kartellen Allstar/Mollys. Ålder för kvällen är 18+ och det är Joel Norrfors, som spinner skivor.

O´learys är det trubadurerna Classe och micke som håller låda hela kvällen, från klockan 22.00.

Pubarna Coasters, Bishops, Carl-Viktor och Old Williams håller öppet i vanlig ordning.

Lördag 30/9

Givetvis börjar man dagen med god mat på matfesten och sedan fortsätter man hela kvällen på området. Ikväll är det också Krutov som underhåller i Vikings tält, nere vid älven. Även ikväll är det Eldshow kl. 23.00 vid Vikings Tält nere vid älven.

Verandan håller öppet nattklubben för dansanta partyfolk, som passrat 20+. Allstar håller öppet nattklubben för alla över 18+. O´learys bjuder också på nattklubb, dj Robbin står för tonerna denna afton. Carl-Viktor laddar också med nån trubadur.

I övrigt så är det full fart på stadens pubar och restauranger denna matfest-lördag.

Vi ses i matvimlet!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons