Annons

Händer i helgen 15-16/8

Annons

Händer i helgen

NÖJE Solen fortsätter lysa och värma oss inför kommande nöjeshelg. Här kommer några tips på vad man kan hitta på.

Fredag 15/8

Givetvis kan man börja eftermiddagen med lite härlig afterwork på någon av de flera trevliga uteserveringarna på stan. Kvarters krogen Coasters bjuder upp till mysigt barhäng hela kvällen med både god mat och dryck. O´learys fortsätter bjuda på skönt häng på deras tak. Carl-Viktor bjuder i vanlig ordning på trubadurer och Bishops arms levererar som vanligt ett trevligt mingel på både torg och inne. Nere vid bryggarbacken, så kan ni titta på in på Bryggargatans sköna bar, som givetvis serverar delikata drinkar hela kvällen till toner från kvällens DJ.

Vill du dansa så är det på Allstar det händer. Åldern är 18+ och det är fri entré före kl. 23. Ikväll är det ingen mindre än DJ Tess, som står för musiken.

Lördag 16/8

Efter att ni har njutit av dagens solsken, så kan det vara dags för ett skönt avkopplande barhäng med goda vänner på någon av stadens restauranger eller barer.

Vill ni dansa så är det i kväll öppet på Verandan för alla som har fyllt 20+. Entrén öppnar klockan 22.00 och det kostar 100sek. På Allstar är det också fullt ös på dansgolvet, då kvällens dj, Robert, släpper lös tonerna på dansgolvet. Fri entré före kl. 23.00 och man måste vara myndig för att komma in.

Och som vanligt håller alla pubarna öppet i vanlig ordning.

Vi ses i vimlet!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons