Annons

Två nya till Trästockfestivalen

Annons

Ida RedigIda Redig kommer till Trästockfestivalen.

NÖJE Etzia tvingas ställa in. Då presenterar Trästockfestivalen två nya artister till sommarens festival.

– Ibland ter sig saker och ting åt håll som även är oplanerade för oss bakom Trästockfestivalen. Vi måste tyvärr meddela att Etzia tvingats ställa in sin spelning hos oss kommande vecka. Men inget ont som inte har något gott med sig! Detta blir istället en trevlig överraskning då vi samtidigt kan avslöja inte en utan två ersättare, skriver arrangören i ett pressmeddelande.

De två artisterna som ansluter till de nära 100 akterna är:

DANI M

”Som ett av de hetaste nya namnen på den svenska scenen har Dani M på rekordtid blivit en stjärna under media-etablissemangets radar. Den unge Uppsala-sonen har redan innan han släppte sin första officiella singel byggt upp en imponerande skara fans som fortsätter att växa i rasande takt. Sedan han lyftes fram av Labyrint har den unge sångaren/rapparen staplat Youtube-hitsen på hög.

Tidigare i sommar fick han sin första platina-certifierade singel med sommar-hitten ”Naiv”, som han gjorde tillsammans med Labyrint-sångaren Jacco. Den tidigare singeln ”En sån som mej” har nått guldnivå.”

IDA REDIG

”En resa till Australien gjorde att Ida Redig bestämde sig. Det var så det började. Det var där valet gjordes. Den då 21-åriga artisten skulle satsa fullt ut på musiken. Något hon aldrig ångrat.

Debutplattan släpptes redan året efter och arbetet med musiken tog fart på riktigt. Men någonting resan hängde kvar. Känslan av att inte backa för nya utmaningar eller vägskäl man står inför. En känsla som landade i budorden ”Thou Shall Not Be A Pussy”. En titel till den nya plattan som talar för sig själv. Det är en markering från Ida Redig: Du ska inte ge upp, ”work hard, play hard”. Namnet passar kanske inte alla, men det bekommer inte henne, hon står för det. Du ska inte vara en pussy helt enkelt.

Ida Redig är ingen ”kvinnlig musiker”. Hon är en artist med många bottnar.”

Lyssna på artisterna i listan nedan:

Stora Trästockplaylisten:

För att spara ner playlisten till ditt Spotify-konto, klicka HÄR och sedan på Follow

(För att spara ner playlisten till ditt Spotify-konto, klicka HÄR och sedan på Follow)

Trästockfestivalen arrangeras 10-12 Juli på Nordanå i Skellefteå.

Se tidigare artistsläpp här »

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons