Annons

Händer i helgen 9-12/7

Annons

Graveyard
På bilden: Bandet Graveyard spelar på Trästock i helgen.

NÖJE I helgen är det dags för Sveriges största gratisfestival här i Skellefteå. Med över hundra artister så kommer det att bjudas på något för alla musiksmaker. Det sköna vädret blir en bra bonus.

Onsdag 9/7

Vädret är på topp och det gör att det blir lite trevliga att mingla runt på stadens nöjesställen, som har öppet ikväll. Taket på O´learys är ett hett eftertraktat ställe att hänga på en kväll som denna. Boka bord i god tid för att få plats. Kvarters krogen Coasters har också en härlig uteservering med trevliga sittplatser som erbjuder första parkett på gågatan. Bishops arms har sedan förra veckan utökat sin uteservering med en extra satellit servering på torget. Allstars charmiga uteservering på torget förgyller torget med sin fina inramning. Carl-Viktor, Nygatan och Old Williams gör det enkelt att få en härlig chans i sommarvärmen att avnjuta god mat och kalla drycker.

Om ni vill passa på att skaka lite rumpa, så är det hela tre dansgolv som håller öppet, enligt våra uppgifter. O´learys levererar heta hits direkt efter fotbollen. Allstar och Verandan kör i vanlig ordning sina nattklubbar från 18+.

Torsdag 10/7

Ikväll börjar Sveriges största gratisfestival, på Nordanåområdet, Trästockfestivalen. Det stora utbudet av artister erbjuder något för alla smaker. Ikväll spelar bland annat Mikael Wiehe på den stora scenen. Vill du bara mysa på lite och bli underhållen av en trubadur, så håller Verandan öppet sin restaurang hela kvällen med liveunderhållning. Givetvis håller pubarna öppet i vanlig ordning.

Fredag 11/7

Trästock håller på från mitt på dagen till sena kvällen med ett stort utbud av artister på Nordanåområdet. Verandan trummar på med sin nattklubb för 18+:are från kl. 22.00. Allstar Kör också sin nattklubb för alla som är över 18+. O´learys håller också igång sitt dansgolv. Givetvis håller pubarna öppet i vanlig ordning.

Lördag 12/7

Trsätocks sista dag bjuder på en hel rad talanger och proffs på alla sina scener, missa inte att göra ett besök på Sveriges bästa och största gratisfestival.

Vill du dansa ikväll, så är det O´learys, Verandan och Allstar som håller öppet för alla över 18år. Givetvis är alla uteserveringar igång och pubarna så klart.

Vi ses i vimlet!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons