Annons

Händer i helgen 29-31/5

Annons

Händer i helgen

NÖJE Barnens dag, spelmässan Nordsken och Dragracing samt  massa annat står på menyn inför stundande långhelg.

Torsdag 29/5

Idag klockan tolv återuppstår en gammal klassiker på Folkparken, nämligen Barnens dag. Bengts tivoli har ställt upp massor med häftiga åk attraktioner och lotterier. Ända fram till söndag kommer man att hålla igång tivolit.

Även idag laddas det för den fjärde upplagan av Nordsken – Norrlands spelfestival.
Den 29-31 maj erbjuds ett smörgåsbord av fantastiska arrangemang kring dator-, tv-, och bordsspelshobbyn.

Nordsken öppnar klockan 10:00 torsdagen den 29 maj och stänger klockan 20:00 lördagen den 31 maj.
Besökare går in utan kostnad dagtid. Prova på spel, besök utställare och lyssna på intressanta föreläsare, helt gratis.

Fredag 30/5

Börja klämdagen med en härlig shoppingtur på stan och avsluta den sedan med en trevlig aftershopping på stadens barer och restauranger.

Ikväll är det Dj Tobias Norrfors som snurrar plattor på Allstar för alla som har fyllt 18+, från klockan 22.00. På Verandan bjuder man också in alla 18+:are för en tempofylld nattklubbskväll.

I övrigt så är det fullt pådrag på alla pubar ikväll.

Lördag 31/5

I Fällfors kan man idag, för fjärde gången, uppleva stora motorer och snabba bilar som gör upp i den årliga Gold Town Dragracing tävlingen på Skellefteå Drive Center. Preliminära startider är klockan 10.00 idag lördag och imorgon Söndag.

På kvällskvisten är det några sköna alternativ för lite härligt mingel. På Mollys är det DJ Pira och DJ Jewel, som sköter musiken på kvällens Hip-Hop tema. Ålder för kvällen är myndig. Allstar veteranen Fluffer Nilsson spinner sköna beats på Allstars nya dansgolv från klockan 22.00 och alla som är över 18+ är välkomna. För de som har passerat 20+ kan vi rekommendera Verandans nattklubb från klockan 22.00.

I övrigt är pubarna öppna.

Vi ses i vimlet!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons