Annons

Tips: Orange is the New Black

Annons

orangeisthenewblack2

FILM En rolig, spännande och sevärd serie om den annars så välartade Piper som hamnat på kåken för något hon gjort tio år tidigare.

Piper Chapman är en kvinna i trettioårsåldern, som har en fästman, villa och ett stabilt liv i överlag. Nu har dock hennes förflutna hunnit ikapp henne, och de dumma beslut hon tog när hon var tjugotvå kommer tillbaka för att bita henne i arslet.

Berättelsen är dock långt ifrån OZ på kvinnofängelse, trots att den är baserad på en verklig händelse.

Nej, OITNB är snarare en komedi, med härliga karaktärer och bra twistar i varje avsnitt. Det är välskrivet med en lysande ensemble av skådespelare som alla gör sin del i att skapa en riktigt bra serie.

Säsong nummer två kommer i Juni, så håll utkik!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons