Annons

Händer i helgen 7-8/3

Annons

Skoter-VM i Skellefteå

NÖJE I helgen lär hela staden lukta skoter. Skoter-VM avgörs uppe på Vitberget här i Skellefteå. Här får du bland annat tips på var du går ut på afterskoter.

Fredag 7/3

Ikväll laddas det förfullt uppe på vitberget med massor av sköna inslag av skoterrelaterade nöjen, inför den kommande VM-dagen. Eventet heter SNOW-JAM och innehåller allt från senaste skotermodet på catwalken och Gary n more som underhåller i partytältet. Även en stuntshow kommer kvällens gäster att få uppleva, samt den årliga skoterfilmen av Ruffriders, som årligen lockar till fulla hus runt om i skoterlandet Sverige. Mer info hittar ni på skotervm.se

Verandan arrangerar man Afterskoter med buffé och trubadur. Allstar håller öppet med sitt tema Afterski och DJ Stefan håller hov på dansgolvet med sina dansvänliga låtar.

Övrigt så håller pubarna Old Williams, Coasters, O´learys, Carl-Viktor och Bishops arms öppet.

Lördag 8/3

Idag avgörs det vem som är bäst i världen på att köra skotercross i Skellefteå på vitberget. från kl. 10.00 och fram emot 16.00 är det fullt pådrag med massa andra happenings på området. Mer info hitar ni på skotervm.se

VM-helgen avslutas med VM-Night Club på det officiella VM-hotellet Scandic. Festa med skotereliten och en uppsjö andra trevliga människor. Livebandet Krutov ser till att stämningen är på topp och att det blir en festkväll utöver det vanliga.
Ålder för kvällen är satt till 18år.

Verandan satsar också på afterskoter med coverbandet Human Flesh på scenen och med en lokal dj i båset. Ålder som alltid på lördag 20år.

På självaste internationella kvinnodagen ordnar Mollys en ladies night som kommer innehålla massor med härlig musik mixad av dj Mike Yangster. En skön blandning av Afro-dance, Hip-Hop, Dancehall och House. Allstar håller givet igång sitt dangolv med DJ Robert Hurtig som spinner loss trevliga beats hela kvällen.

Pubarna håller också öppet för de som bara vill träffas och umgås över ett glas eller två denna kväll.

Vi ses i vimlet!

 

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons