Annons

Händer i helgen 21-23/2

Annons

Tommy Körberg

NÖJE I helgen är det storslagen konsert på Folkparken med allas vår Mr Stad i ljus. Här kommer några fler tips på vad ni kan hitta på i nöjesväg.

Fredag 21/2

Ikväll är det dags för en av Sveriges största artister, Tommy Körberg, att hälsa på i Skellefteå och Folkparken. Det kanske finns någon enstaka biljett kvar. Kolla med Folkparken direkt.

Det är även premiär för första upplagan av Leslie lounge på Mullberget. De band som spelar är de lokala förmågorna i Radiodimma och bandet Gärdsmark. Även Filip Lundgren med band från Luleå/Piteå kommer och spelar. Insläpp är från kl 21 och första bandet spelar från kl. 21.30. Entren är hela 20:-.

Vill ni bara ta det lugnt och njuta av en fika, så är det kvällsöppet på Waynes Coffee fram till kl 21.00.

Allstar spelas det sköna beats hela kvällen från kl. 22 till 02. Myndig ålder gäller för att ta sig på nattklubben. I övrigt är det pubarna som håller öppet i vanlig ordning.

Lördag 22/2

Efter att ni har sett lite OS, så kan vi rekommendera att ni tar er in till stan och njuter av god mat och dryck tillsammans med trevliga vänner på någon av pubarna eller restaurangerna. På O´learys visar man fjärde deltävlingen från Melodifestivalen.

Verandan är det full fart från kl 22 för alla som är 20+ och entrén är i vanlig ordning 100sek. Allstar bjuder även ikväll upp till dans med kvällens DJ från kl. 22. Där är åldern 18+.

I övrigt är pubarna öppet som de brukar.

Söndag 23/2

Idag spelas på begäran en extra föreställning av Teater Bartolinis succéföreställning Fish tank- till Salu! Klockan 14.00 drar de igång på Waynes Coffee inne i stan. Förköp finns att inhandla på Waynes, så snabba på för det är begränsat antal som släpps till försäljning.

Vi ses i vimlet!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons