Annons

Playlist: Partylördag av Julia

Annons

Julia Hellsten

MUSIK I veckans playlist bjuder Julia Hellsten på ”lite av det nya jag fastnat för och även guldkornen från sommaren”.

När Julia Hellsten, 23 år, inte pluggar ekonomi på Campus i Skellefteå står hon gärna i DJ-båset.

– Jag är ju en riktig sucker för House och gillar att hålla mig uppdaterad när nya låtar släpps. I den här playlisten hittar ni lite av det nya jag fastnat för och även guldkornen från sommaren som fortfarande håller ett hårt grepp om mig.

När passar den här listan?

– Eftersom att många studenter är mitt i tentaperioden tänkte jag att en riktig partyplaylist inför kommande tentafester är på sin plats. Den funkar självklart alldeles utmärkt för icke-studerande partyglada personer! Själv är detta den typen av musik jag lyssnar på när vintern blivit lite för mörk och energin lite för låg, det fungerar alltid.

(För att spara ner playlisten till ditt Spotify-konto, klicka HÄR och sedan på Follow)

(För att spara ner playlisten till ditt Spotify-konto, klicka HÄR och sedan på Follow)

Tidigare playlists:

– Hoffmaestros 25 bästa låtar

– Luddes bästa träningsmusik

– 2013 års bästa låtar av Sandra

– Skön betongmusik av Ogge

– Musik för kontoret av Elin

– Back to the 90´s by Lee

– Shake them by Norrfors

– Bästa julmusiken på Spotify

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons