Annons

Händer i helgen 10-11/1

Annons

Händer i helgen

NÖJE Andra helgen på detta år bjuder på några klassiska nöjen i stan. Här får du några tips.

Fredag 10/1

Börja med en skön afterwork på någon av våra restauranger. Pubarna håller sedan öppet i vanlig ordning. På Carl-Viktor är det trubaduren som styr kvällen genom att spela trevliga låtar som man kan digga med till. På Old Williams kan ni spela biljard eller kasta lite dart. Coasters håller givetvis techno, schlager och dansbandsfritt hela kvällen som alltid. O´learys bjuder på massa sport och en skön stämning. Bishops arms kan man som alltid dricka något gott ocg föra ett trevligt samtal utan musik.

Vill man skaka loss så gäller Allstar ikväll för alla som har myndig ålder inne. från klockan 22.00 öppnar man upp.

Lördag 11/1

Idag spelar Skellefteå AIK match på Skellefteå Kraft Arena och är du sugen på att ta en matbit före matchen, så håller bland annat Bryggargatan öppet före match, så att du hinner äta gott och sedan se härlig hockey på plats. Även sportbarerna håller öppet och man kan boka bord för att äta gott och se matchen samtidigt.

Kvällen innehåller bland annat nattklubb på Allstar, som håller öppet för alla över 18+. Pubarna håller också öppet i vanlig ordning. Verandan håller stängt denna helg och kör som vanligt nästa helg.

Vi ses i vimlet!

PS. Nästa helg får ni inte missa Sverige bästa liveband, Hoffmaestro, på Folkparken DS.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons