Annons

Mest läst på Megafonen 2013

Annons

2013

MEGAFONEN Här hittar du de fem mest lästa artiklarna på Megafonen.nu under 2013. Allt från cribs med Bud Holloway till Skelleftebor som vunnit priser.

5:e mest läst: Hoffmaestro till Skellefteå

Den 23 oktober avslöjade Megafonen som första media att ett av Sveriges bästa liveband, Hoffmaestro, kommer till Skellefteå i januari samtidigt som vi publicerade en intervju med sångaren. Det blev årets femte mest klickade inlägg.

Läs artikeln här »

4:e mest läst: Pallplatser för Skelleftebor

Fitness

I slutet av november hamnade de tre Skellefteborna Mikael Wahlberg, Lee Lundgren och Ida Lundmark på pallplats i Decembercupen. Artikeln publicerades i samband med att vår nya hemsida lanserades och blev årets fjärde mest lästa artikel.

Läs artikeln och se fler bilder här »

3:e mest läst: Vem är Big Steve?

Big Steve

Den tredje mest lästa artikeln på Megafonen.nu 2013 är en text om Big Steve som bitit sig fast sedan augusti 2011 då den publicerades. Lite oväntat – men faktum är att frasen ”Vem är Big Steve?” googlas på nästan varje dag vilket är förklaringen.

Läs artikeln här »

2:e mest läst: Etage-fest på Folkparken


Bild från gamla Etage. Foto: Privat

När vi publicerade artikeln om Etage-reunion-festen som skulle arrangeras på Folkparken var många nyfikna. Festen hade bara varit känd i en sluten facebookgrupp och biljett-trycket var stort. Festen, som var den 23 mars, blev en succé och artikeln blev Megafonens näst mest lästa 2013. I år arrangeras en ny Etage-fest, fast den här gången över två dagar (läs mer om det här).

Läs artikeln här »

Mest klickat 2013: Cribs med Bud Holloway

Bud Holloway, cribs

Megafonen Cribs gjorde come back i mars med ett besök hos hockeyspelaren Bud Holloway. Klippet är det överlägset mest klickade på hemsidan 2013. Varför har det inte gjorts fler avsnitt? tänker du kanske… Det tråkiga svaret är att det är mycket jobb bakom klippen och att helt enkelt annat kommit mellan. Vi lovar inga fler avsnitt under 2014, men man vet aldrig. Rätt vad det är dyker det upp något nytt!

Se inslaget här »

Gott nytt år önskar Megafonen-gänget!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons