Annons

Händer i helgen 12-15/12

Annons

En skam för Sverige

NÖJE Tredje helgen i december bjuder på flera föreställningar av olika sorter. Musik, Komik och teater bland annat. Här får du några tips inför stundande helg.

Torsdag 12/12

Ikväll spelar Soran Ismail och Magnus Betnér på Nordanåteatern. Det kan finns kvar någon enstaka biljett till deras dubbla föreställningar, En skam för Sverige. Detta kan ni kolla på turistbyrån i stan.

Även ikväll är det julshow, White Christmas, på Folkparken. Komikerna Åsa och Monica bjuder otroligt mycket på sig själva och ni går definitivt inte därifrån utan att lätta på smilbanden, några extra gånger. På Verandan kan ni också ikväll få möjlighet till ett dignande julbord tillsammans med en fartfylld rockshow. Gillar ni improvisationsteater, så ska ni se till att ta er till Västerbottensteaterns föreställning Den stora festen, som spelas ikväll.

Fredag 13/12

Om ni inte har bokat in er på julbord så finns flera alternativ till detta ikväll. Men annars finns det några andra julbordsfri val också. Verandan bjuder in till 27+, direkt efter julshowen är klar vid kl. 22. Kvällens DJ Joel Norrfors släpper lös ordentligt i dj-båset. På Allstar är det fullt pådrag direkt efter klockan har slagit 22.00, på dansgolvet.

Folkparken är det julshow fram till 22.00. Direkt efter har man eftersläpp för de som vill komma och släppa loss till Coverbandet Hat Over Hills.

Skellefteå Kraft Arena är det fint besök på scenen, nämligen Jerry Williams som har sin avskedsturné i dagarna två. Passa på att köpa din biljett och var med på en av hans sista konserter i karriären.

Ute på Coaters by the Sea, i Skelleftehamn har man slagit upp dörrarna för en riktig luciablues. På scenen ikväll hittarna ni ett Luleåbaserat bluesband, Lindvalls Lads. Runt kl. 21 drar man igång med musiken.

I övrigt håller pubarna öppet i vanlig ordning.

Lördag 14/12

Ikväll kan ni verkligen få julstämning om ni vill. Dana Dragomir besöker Landskyrkan och bjuder tillsammans med sin panflöjt på härliga jullåtar. kl. 18.00 börjar föreställningen.

Om ni fortfarande inte har hunnit se showerna på respektive krog och ätit deras julbord, så finns även den möjligheten ikväll. Sista kvällen på Verandan och Folkparken. Den stora festen, på Västerbottensteatern, spelas även nästa helg. Som alltid så vänder ni er direkt till respektive ställe för mer info och biljettstatus.

Vill ni dansa ikväll så är det Allstar för de som är 18+ och på Verandan är det för alla som passerat 20+. Folkparken öppnar upp direkt efter sin show med coverbandet Hat over hills, myndig ålder är det som gäller efter 22.00.

Söndag 15/12

Idag kl. 14.00 får ni inte missa den andra delen i teater Bartolinis humorföreställning Fishtank- till salu, som spelas på Waynes Coffee. Första delen, som spelades i totalt tre föreställningar blev snabbt utsåld, så nu är det dags för del nummer två. Ny show och nya biljetter, så missa inte detta tillfälle, först till kvarn gäller.

Kristian Anttila besöker idag Nordanås caféscen kl. 14.00 och bjuder på en hel del låtar tillsammans med sin akustiska gitarr.

Gott folk, vi ses i vimlet!

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons