Annons

Högt tempo hela kvällen

Annons

Verandan julshow
NÖJE Det utlovades rockig julshow på Verandan och det var precis det man fick. Fart och fläkt hela kvällen och fantastiska artister.

Tyvärr så missade jag första akten, som tydligen bestod i en fantastisk sång och framförande av O helga natt, från en av killarna i gruppen. Delar av publiken beskriver det som att de fick gåshud på hela kroppen när han tog ton.

Under de sex kommande akterna så blandas det friskt från det glada 70-talet till det glamiga 80-talet, med alla tänkbara hits. Även ett nummer med jullåtar kommer in mitt under kvällen. Hade man inte julkänlsa innan, så kan jag meddela att då fick med det på plats igår, efter att ha hört dessa fyra mycket duktiga artister, bestående av 2 killar och två tjejer, framföra alla up-tempo låtar med julfeeling i den akten.

Tempo blir nog ordet som får  summera denna showkväll. Från början till slut får man hålla i sig, för det går undan och härliga låtar kombineras med sköna showkläder, som byts vid varje akt.

För att få veta mer tar du kontakt med receptionen på Stattshotellt för datum och bokning.

 

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons