Favoriten i sommar bland fiskarna, Tilapia. En slags havsabborre men med stora ben. Grilla hel.
I love it!
Gårdagens grillmiddag med fina vänner. Lite tilltugg, tomatbrushetta på surdegsbröd och Sangria.
Grillade hel Tilapia bara med salt, färskpotatissallad med färsk sparris, chili, salladslök och vinaigrette. Färska räkor och melonsalsa med feta.
Efterrätt Crème Brulé med chokladmousse och jordgubbar.
Gott var det och mätta blev vi!
~
Melonsalsa för 4
1/2 cantaloupemelon
1/2 galiamelon
en salladslök
nån msk olivolja
nån msk vit balsamico
salt
lite socker
Svartpeppar från kvarn
1/2 pkt fetaost
Skär melonen i små bitar.
Hacka löken.
Bryt itu osten.
Blanda.
~
Idag är jag i solen, njuter av en ledig dag och drömmer om semester. Snart är det min tur.
10 arbetsdagar kvar.
❤