Annons
Moon Safari till JapanNöje SKELLEFTEÅ Fler akter klara för sommarfesten på Folkparken.">

Mando Diao får sällskap

href="http://www.megafonen.nu/noje/mando-diao-far-sallskap/">Moon Safari till Japan Nöje SKELLEFTEÅ Fler akter klara för sommarfesten på Folkparken.

Annons

Moon Safari till Japan
Moon Safari. Foto: Pressbild

Nöje SKELLEFTEÅ Fler akter klara för sommarfesten på Folkparken.

Den 10 augusti kommer Mando Diao till Skellefteå och Folkparken.

Nu är det även klart att Moon Safari och Petter Sandström gästar samma kväll.

– Vi utökar spelningen till en minifestival. För oss är det ett stort steg i utvecklingen, vi känner att vi har kapaciteten att göra en sådan satsning och just med dessa artister känns det som att det kan bli en riktigt bra helkväll med två scener, säger Martin Hedqvist VD Folkparken.

Efter spelningar i USA, Japan och stora delar av Europa har Moon Safari vuxit fram till Skellefteås största musikexport under det senaste decenniet. Med sin poppiga och stämsångsfyllda progrock har de hänfört publiken på tre kontinenter. Tre hyllade album senare släpper de nu ”Himlabacken vol. 1″, en hyllning till Bergsbyn som är hembygd för den största delen av bandet. Den 24 augusti lanseras albumet med en releasefest på Folkparken, men redan den 10 augusti kan du se dem på hemmaplan då de inleder Mando Diao-kvällen.

– Det är väldigt roligt att ett band som Moon Safari med lokal anknytningen kommer hem och spelar. De har gjort succé i många delar av Europa och nu är det på tiden att de kommer hem igen och stolt får ta emot Skellefteås jubel, säger Sofia Andersson Lundberg, produktionsansvarig.

Petter Sandström har det senaste året hyllats för sin enorma soulröst som publiken fått ta del av bla på Trästockfestivalen och under hyllningen ”A Tribute To The Last Waltz” på Nordanå. Den 10 augusti kommer han att framföra sololåtarna från sitt debutalbumet ”The River St. Blues”.

Biljetter säljs på Tickster.com»

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons