Annons
Marcus AnderssonNöje SKELLEFTEÅ Skellefteås enda standup-show är tillbaka.">

Kråkshowen återvänder

href="http://www.megafonen.nu/noje/krakshowen-atervander/">Marcus Andersson Nöje SKELLEFTEÅ Skellefteås enda standup-show är tillbaka.

Annons

Marcus Andersson
Marcus ”Ander” Andersson.

Nöje SKELLEFTEÅ Skellefteås enda standup-show är tillbaka.

Kråkshowen har nu återvänt till Norrland.

Lördagen den 15 juni kommer Skellefteås enda standup-klubb att köra igen på Coasters Bar och restaurang.

Så här skriver arrangören Marcus ”Ander” Andersson, som även kommer att uppträda, om de som kommer stå på scenen:

”Aron Flam har gjort sig känd inom standup-sverige och i P3 för sin cyniska och svarta humor och tvingar fram skratt ur de mörkaste avgrunderna i mänskligheten, det är med stolthet jag välkomnar honom till Skellefteå!

Cecilia Ramstedt är en av bloggarna i humorsajten Rikets Sal och deltar ofta på stand up-klubbarna söderöver, därför är det på tiden att vi sliter upp henne till Norrland, för vi förtjänar också kvalitétshumor!

Sen är det jag, Marcus ”Ander” Andersson, arrangören som också uppträder. Humorn har blivit min försvarsmekanism och jag försöker slipa till den så att jag tillslut kan skydda mig emot allting som skrämmer mig, som relationer, döden och köket”

Showen början 20.00.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons