Annons
Balen i Skellefteå 2012Nöje SKELLEFTEÅ Här är info om biljetter till balen och studentfesten.">

Tar du studenten i år 2013?

href="http://www.megafonen.nu/noje/tar-du-studenten-i-ar/">Balen i Skellefteå 2012 Nöje SKELLEFTEÅ Här är info om biljetter till balen och studentfesten.

Annons
Balen i Skellefteå 2012

Nöje SKELLEFTEÅ Här är info om biljetter till balen och studentfesten.

Från det att Folkparken fick veta att de åter ska ha balen hos sig har de planerat hur de ska göra den oförglömlig.
– Det känns fantastiskt kul att få chansen att arrangera balen. Och det känns kul att det faktiskt är eleverna själva som valt oss för att vi presenterat det bästa konceptet, säger Martin.

En av de största förändringarna från det att balen tidigare var på Folkparken är färdvägen för bilarna. Nu kommer de att ta en större kurva för att det ska bli en längre röd matta.
– Vi tycker att det är viktigt att besökarna får se balparen och bilarna ordentligt. Vi kommer att ha värdar på plats som ser till att allt flyter på bra, berättar Sofia Andersson-Lundberg som är produktionsansvarig på Folkparken.
– Det kommer även att finnas läktare på plats. Exakt hur många det blir vågar vi inte säga än men så många vi får tag på.

Väl inne i lokalen väntar en elegant inramning.
– Det är en av fördelarna här. Vi har möjlighet att förvandla lokalen till en riktig gala med ljus och dekorer, säger Sofia.

Färdväg för balen i Skellefteå 2013

Underhållning
Före, under och efter middagen underhåller Marika Willstadt och Angelica Alm, två kända ansikten från bland annat Så ska det låta och Allsång på Skansen.
– De är riktiga proffs och brukar jobba som konferencier. De kommer att vara klockrena. De är grymt musikaliska och gillar att bjuda på sig själva.

Hur blir det med den klassiska valsen?
– Jag vet själv hur det var, man var spänd och nervös, men det var riktigt roligt och vi kommer ge tid till det också, säger Sofia.

Men det blir inte bara klassisk dans. Senare på kvällen fortsätter festen med DJ.
– Vårt mål är att alla ska vara glada och nöjda och stanna tills vi stänger klockan två. Vi ser fram emot det här och hoppas att balparen kommer att ha en fantastisk afton och kväll.

Biljetter till balen
Idag, fredag den 26 april, började biljetterna säljas. Ni köper de på Folkparken mellan 8.00-16.00 på vardagar fram till den 17 maj.

Priset är 670 kronor (begränsat antal platser) och det finns även ett paketpris tillsammans med studentfesten för 790 kronor.

Officiella studentfesten
När det gäller studentfesten, som även den arrangeras på Folkparken, så säljer de biljetter på Citykompaniet lördag den 27 april i T-shirtstores gamla lokaler mellan 10.00 och 16.00.

– Vi släpper resterande biljetter på www.clubfortuna.se den 1 maj, hälsar Claes Kågström.
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons