Annons
RockfireNöje SKELLEFTEÅ Rockabillytrio från Gävle på Folkparken.">

Scenen presenterar Rockfire

href="http://www.megafonen.nu/noje/scenen-presenterar-rockfire/">Rockfire Nöje SKELLEFTEÅ Rockabillytrio från Gävle på Folkparken.

Annons

Rockfire

Nöje SKELLEFTEÅ Rockabillytrio från Gävle på Folkparken.

Idag blev arrangörsgruppen Scenens första event officiellt. Trots att det är 1 april är det vad vi vet inget aprilskämt.

– Rockfire är en rockabillytrio från Gävle, som med explosivartad energi kommer att ta tillbaka Folkparken till den tiden då läderjackor och muskelbilar var kungar. Det kommer bli en ösig liveshow med en basist som både står på, och ligger under sin kontrabas, skriver de i ett pressmeddelande.

– Scenen är stolta över att kunna presentera Rockfire som sitt första arrangemang för året, som en hyllning till en av historiens mest klassiska musikepoker. Vi vill kunna erbjuda en helhetsupplevelse och ska därför lägga krut på att göra atmosfären så tidsenlig som möjligt med de resurser vi har.

Spelningen är den 27 april på Folkparken.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons