Annons
Rossco GallowayNöje SKELLEFTEÅ Musikmaraton på gamla Pinkerton för en god sak.">

Spelar för välgörenhet

href="http://www.megafonen.nu/noje/spelar-for-valgorenhet/">Rossco Galloway Nöje SKELLEFTEÅ Musikmaraton på gamla Pinkerton för en god sak.

Annons
Rossco Galloway

Nöje SKELLEFTEÅ Musikmaraton på gamla Pinkerton för en god sak.

Musikern Rossco Galloway från Skottland, som numera bor i Skellefteå, har dragit igång ett event för att samla in pengar till välgörenhetsfonden The Mamie Martin Fund.

– Jag ville göra någonting som jag inte tror att någon gjort tidigare i Skellefteå för att dra uppmärksamhet: Spela 200 låtar i rad, säger Rossco.

Sedan han drog igång allt har han fått sällskap av flera andra artister. Robert Karlsson, Jenny Isaksson och Felix Lundmark är tre av dem. The Derelict Dead kommer även att spela i slutet av spelningen, mest troligt runt 01.00 på söndagmorgonen.

– Det kommer även att finnas fler lokala hårdrocksband som spelar på nedervåningen, säger Rossco.

Spelningen börjar klockan 10.00 på lördagmorgon den 9 mars och de håller till på The Den, lokalen bakom O´Learys som tidigare hetat Pinkerton, Nocks och The Nova.

– Den första delen är barn- och familjevänlig men runt klockan 17.00 är det dags för barnen att lämna tyvärr.

Det kostar ingenting att gå in men du kommer att få en förfrågan om att skänka pengar till välgörenhet eller köpa en lott i lotteriet.

– Vi har många fina priser som en buffé från Food för tio personer, middag för två på Coasters Bar & Restaurang, hårklippning hos Frida Richtmann och produkter från Rostfria.

Läs mer om eventet här »

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons