Annons

Inspiration och energi!

Annons

Sèbastien Boduet. Vad ska man säga?
En av våra härliga brödgurus i Sverige. Han har en fantastisk passion för sitt bröd, sitt yrke. Tänk om man fick jobba med honom bara en vecka, en dag!
Han var på Nyhetsmorgon imorse och bakade bröd.
”Jag lägger mitt hjärta på bordet, i brödet”
”När jag bakar bröd till min familj är det för att jag älskar dom”


bilden är lånad

Att vara bland människor som är passionerade för det de gör vare sig det är ett yrke, en hobby eller nåt annat är otroligt givande. Man lär sig precis hur mycket som helst!
Det värsta som finns är människor som inte kan se och uppskatta sånt.
Eller ens bara i vardagslivet/arbetslivet tror de vet allt om allt redan och att det inte finns nåt annat sätt än deras (låter som fjortisfasoner men en del vuxna är också precis som de stannat i utvecklingen i hjärnan i just den besserwisseråldern)
Tröttsamt är bara förnamnet. Men det var inte det jag skulle skriva om idag.

Sèbastien var sommarpratare i P1 i somras också.
Den dagen var det gassande sol ute och lite sköna moln, barnen och mannen var softa och jag låg på vår skuggiga balkong med lurarna på och lyssnade på den här fantastiska mannen. Kaffe och en barnplockad bukett ängsblommor (kryddad med lite rabattblommor misstänker jag) fanns på bordet och jag bara njöt av stunden.
Programmet finns säkert kvar om än solen inte är lika varm idag..


bilden är lånad

Sèbastien Boudets recept finns på recept.nu och så har han en blogg också.
Inspirerande och energigivande!

”Jag hellre kör min gamla lastbil och har bra bröd på mitt bord. Det är så jag säger till min familj att jag älskar de <3”


bilden är lånad

Ha en skön söndag!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons