Annons
SKELLEFTEÅ Ison, Fille och Petter spelar på Folkparken i mars.">

Hiphop-trio till Skellefteå

href="http://www.megafonen.nu/noje/hiphop-trio-till-skelleftea/"> SKELLEFTEÅ Ison, Fille och Petter spelar på Folkparken i mars.

Annons

SKELLEFTEÅ Ison, Fille och Petter spelar på Folkparken i mars.

I vår åker Petter tillsammans med Ison & Fille ut på turné. Den 24 januari är det premiär i Åre och den 2 mars kommer de till Skellefteå och Folkparken.
– Detta är en stor satsning i ett led att återföra Folkparken som en naturlig musikarena i Skellefteå. Vi är mycket stolta att få ge Skellefteåpubliken möjlighet att uppleva en av Sveriges absolut största hiphopakter, säger Sofia Andersson Lundberg och Martin Hedqvist på Folkparken

– Att få göra en turné tillsammans med Ison & Fille känns fantastiskt kul, kreativt och väldigt inspirerande. Vi sätter ihop en show som vi kommer göra tillsammans på scenen hela tiden ihop med Taro och Sleepy. Vi har under alla dessa år samlat på oss en hög av singlar, hits och andra starka låtar så räkna med en dynamisk, energifylld show där vi kommer välta omkull stället, säger Petter till Blixten och Co.

Petter och Ison & Fille gjorde sitt första samarbete på skiva 2004, låten ”Håller Det Hårt”, b-sida på Petters ”Fredrik Snortare & Cecilia Synd”. Sedan dess har de samarbetat ett flertal gånger, men det här blir den första gemensamma turnén.

– Vi kände att det var dags att göra något större tillsammans. Vi ser det som ett supergrymt tillfälle att bjuda in våra respektive fans till en gemensam helkväll, ett mäktigt möte både för oss på scen och för vår publik, en inbjudan att festa ihop till all den musik vi gjort genom åren!, säger Ison.

Biljetterna släpps den 26 november och går att köpa på Tickster.com. Åldern för kvällen kommer vara 22 år och förutom konserten kommer det även vara nattklubb med DJ.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons