Annons
SKELLEFTEÅ Eventbolaget FRSH. bjuder upp till fest på Folkparken.">

Dansa för Musikhjälpen!

href="http://www.megafonen.nu/noje/hela-sverige-dansar-for-musikhjalpen/"> SKELLEFTEÅ Eventbolaget FRSH. bjuder upp till fest på Folkparken.

Annons

SKELLEFTEÅ Eventbolaget FRSH. bjuder upp till fest på Folkparken.

Sveriges Radio, Sveriges Television och Radiohjälpen arrangerar även i år Musikhjälpen som direktsänds i SR och SVT från Malmö 10-16 december. Årets humanitära tema är barns rätt till rent vatten i slumområden.

I samband med denna veckolånga insamling har man uppmanat hela Sverige att dansa för Musikhjälpen fredag den 14 december. Man hoppas med detta uppmanande att det ska arrangeras klubbar över hela landet där t ex entréintäkterna ska skänkas till Musikhjälpen.

– Jag, mina syskon och min svåger, som tillsammans driver FRSH, känner ett stort engagemang inför detta och vill arrangera en minnesvärd kväll som förhoppningsvis ska inbringa en betydande summa till Musikhjälpens insamling, berättar Tobias Norrfors.

– Förutom målet att samla in pengar vill vi även visa upp vad Skellefteå har att erbjuda på nöjesfronten, fortsätter Tobias. Vi kommer att samarbeta med Folkparken Skellefteå som har stora och passande lokaler för både livemusik och dansgolv. Vi har tagit kontakt med ett antal spännande lokala akter som ser det som en självklarhet att vara med och bidra till en bättre värld.

– Redan klara artister är albumaktuella Petter Sandström och Liquid Echoes. Bakom skivspelarna kommer vi få se alltid lika energifyllda Annie V och nya stjärnskottet Macke Marklund. Tillsammans med Folkparken, Alive Production och Pro Guard är vi övertygade om att vi kommer få en fantastisk upplevelse, berättar Emma Norrfors Beyene. Vi jobbar även med några fler namn som vi hoppas kunna presentera inom kort.

– Vi siktar även på att kunna engagera fler lokala företag inför denna kväll, allt med syftet att samla in så mycket pengar som möjligt och skapa en oförglömlig klubbkväll där vi dansar för ett större ändamål. Företagen behöver inte nödvändigtvis bidra med pengar, utan det kan vara andra saker som höjer kvaliteten på arrangemanget vilket i sin tur lockar mer folk, förklarar Tobias. Har ert företag något att erbjuda, kontakta gärna oss så försöker vi hitta en lösning.

FRSH kommer att skänka all vinst från entréintäkterna till Musikhjälpen. Biljetter kommer att börja säljas inom kort.

Tillsammans kan vi göra något fantastiskt!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons