Annons
SKELLEFTEÅ Succén med improvisationsteater är tillbaka i höst.">

Höstens biljetter släpps idag

class="alignnone size-full wp-image-12198" title="Impro" src="http://www.megafonen.nu/wordpress/wp-content/uploads/2012/09/Impro-1-av-1.jpg" alt="" width="468" height="263"/> SKELLEFTEÅ Succén med improvisationsteater är tillbaka i höst.

Annons


Foto: Sofia Lindblom

SKELLEFTEÅ Succén med improvisationsteater är tillbaka i höst.

På Västerbottensteatern har man laddat upp med hela sex premiärer i höst. 

Den första premiären sker 21 september då den improviserade showen ”Halv åtta hos oss” med UngHästen intar teatercaféet. Våra hobbykockar Greger, Göran och Mattias har premiär med ”Tre flugor i soppan” 4 oktober! Två veckor senare den 18 oktober ger Micke Lindgren en röst åt alla medelmåttor i Henning Mankells ”Grävskopan”. Och så är vi oerhört glada att få presentera den annorlunda konstmusikalen ”Anna & Berta” som på ett fartfyllt och humoristisk sätt tar sig an de två starka konstnärssjälarna Anna Nordlander och Berta Hansson. 
”Terapi” med UngHästen bli vår femte premiär och är ett samarbete med Skellefteå Psykiatriska klinik. Där ställer man sig frågan; Ska man gå till en psykolog bara för att man har ont i hjärtat?
Sjätte premiären blir i december. Två exklusiva föreställningar med ”Julstämning” som Teater Bartolinis producerar tillsammans med Västerbottensteatern. En körföreställning med Saga Eserstam.

Läs mer och boka biljetter HÄR

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons