Annons
SKELLEFTEÅ Smygpremiär redan ikväll på greenhouse-konceptet.">

De storsatsar i sommar

class="alignnone size-full wp-image-11421" title="Johanna och Håkan, Verandan" src="http://www.megafonen.nu/wordpress/wp-content/uploads/2012/07/468_greenhouse.jpg" alt="" width="468" height="228"/> SKELLEFTEÅ Smygpremiär redan ikväll på greenhouse-konceptet.

Annons

SKELLEFTEÅ Smygpremiär redan ikväll på greenhouse-konceptet.

Under några månaderstid så har vi sett annonser om detta koncept, greenhouse, men ingen har riktigt fått veta vad det egentligen inneburit. Nu kan vi på megafonen berätta vad detta koncept innebär.

Som granne med den fina och fräscha stadsparken känner verandan att det är deras skyldighet att ta vara på detta och göra något riktigt bra av det. Så med stor uteservering och en härlig loungesal och sprudlande nattklubb, gör sig nu verandan redo för en storslagen sommar.

– Tanken med konceptet greenhouse är att få in lite storstadskänsla i Skellefteå, berättar Johanna Edlund på stadshotellet och fortsätter.

– Eftersom att det känns lite som ett växthus med alla stora fönster, så ska vi satsa på mycket grönt och fräscht i sommar.

Loungemiljö
Luncherna kommer att fortsätta som vanligt mellan 11.00-13.30, hela sommaren under måndag till fredag. Sedan byter man kostym till lite härlig och soft loungemiljö mellan klockan 15.00 och 21.00 på onsdagar, fredagar och lördagar. Där en Dj kommer att spela härlig, skön loungemusik ända fram till starten av nattklubben.  Under denna tid så kan man beställa en enklare meny som sommarsallad, grillad ciabatta och några fler rätter. Under loungetiden kan man även beställa flera olika sommarfräscha drinkar.

– Vi kommer att ha en speciell drinkmeny under loungetid, berättar Erik Marklund, bartender på verandan och fortsätter.

–  Nu ska man kunna få sig en riktig mojito i Skellefteå, samt att vi ska jobba med färska bär, krossad is och våga experimentera mer i baren med flera klassiska drinkar.

För att klara av detta har man på verandan sett till att öka kvalitén på alla bartenders genom att skicka de på utbildning, så att alla ska kunna hålla lika högklass i alla barerna under lounge och nattklubbskvällarna i sommar. De kommer även att servera massa härliga kaffedrinkar från deras nya kaffemaskin, som kommer att finnas på plats. Givetvis kan man få alla drinkalternativen alkoholfria också.

Nattklubb
Från klockan 22.00 så slår man upp portarna till nattklubben som kommer att pumpa ut den senaste partymusiken under onsdagar, fredagar och lördagar. Samtliga kvällar i sommar kör man med åldern 20+

Greencard
Nöjeskortet för dig som vill ha det lite extra i sommar på verandan. Med detta kort så har du fri entré och får passera kön samtliga kvällar i sommar, fram till och med den 12:e Augsuti. Man kommer alltid att vara garanterad plats med detta kort. Det finns att köpa i receptionen på stadshotellet från och med idag, men se till att skynda er dit, för det finns endast 200st till försäljning. Kortet kostar 900:-

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons