Annons

Håll utkik!

Annons

Nu är barnen ute och säljer Majblommor!
Och självklart köper du minst en. Det går till bara bra saker.

20120416-152230.jpg
Man behöver inte ha den på sig om man inte vill. Jag köper alltid en metallpin var till barnen och i år hann jag inte ens fotade dem alla tre tillsammans för bloggen innan de två stora barnen ivrigt roffade åt sig sina.
Har ingen kommit förbi dig där du bor så kan man gå in här och klicka hem en hur lätt som helst. Från och med imorgon går det att köpa årets blomma.

”Majblomman är Sveriges största barnhjälpsorganisation. Vi arbetar för att förbättra barns villkor och bekämpa barnfattigdomen i Sverige. Vår vision är att alla barn ska få vara med och dela gemenskapen med sina kamrater i skolan och på fritiden.”

Visa ♥ Skellefteå.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons