Annons
SKELLEFTEÅ Kommer till Skellefteå den 16 mars.">

Albin Gromer till Mollys

href="http://www.megafonen.nu/noje/albin-gromer-till-mollys/" target="_self"> SKELLEFTEÅ Kommer till Skellefteå den 16 mars.

Annons


Foto på startsidan: Johan Bergelin

SKELLEFTEÅ Spelningen på Folkparken blev inställd – kommer nu till Mollys.

Albin Gromer var bokad av Scenen för att spela på Folkparken i vår. Den spelningen blev inställd.

Nu har istället Mollys bokat in artisten.

– Vi är otroligt glada över att kunna presentera Albin Gromer på vår scen! Vi har beundrat hans musik från dag 1 och är övertygade om att 2012 kommer bli hans stora år. När vi fick höra att hans spelning i Skellefteå blivit inställd började vi direkt jobba på att ta honom till Mollys istället. Därför är det nu fantastiskt kul att kunna meddela att han vill göra ett stopp hos oss på sin turné och ge oss en kväll att minnas länge, säger Tobias Norrfors på Mollys.

Det var inte många som hade hört talas om Albin Gromer innan han framförde låten Härinne hos mig på P3 Guld-galan i januari 2011. Men efter galan viskades det överallt om hur hans framträdande var det överlägset bästa.

Under 2011 släppte Albin Gromer förutom Här inne hos mig också singeln Tillsammans som blev en P3-hit.

Den 16 mars får Skellefteborna äntligen chansen att se honom live.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons