Annons
SKELLEFTEÅ Victoria Sandström bloggar om träning och hälsa.">

Premiär för fitnessbloggen

href="http://www.megafonen.nu/noje/premiar-for-fitnessbloggen/"> SKELLEFTEÅ Victoria Sandström bloggar om träning och hälsa.

Annons

SKELLEFTEÅ Victoria Sandström bloggar om träning och hälsa.

Victoria är 22 år och kommer från Skellefteå. Hon älskar träning och kost och kommer att dela med sig av det på sin blogg här på Megafonen.nu

– Som ni hör på namnet ”Fitnessbloggen” så kommer denna blogg vara inriktad mot träning och hälsa eftersom att det är ett stort intresse som jag har. Jag kommer även att börja en utbildning till kostrådgivare inom kort så jag kommer att slänga upp lite tips gällande nyttig och god mat. Jag hoppas att jag ska kunna inspirera och motivera er till ett lite nyttigare och hälsosammare liv, skriver hon i sitt första inlägg på bloggen.

Så som hon själv skriver: In och läs och låt er inspireras!

Till bloggen »

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons