Annons
SKELLEFTEÅ Loreen och DJ Oliver Ingrosso förgyller festen 27 april.">

Artister till Megafonenfesten

href="http://www.megafonen.nu/noje/artister-till-megafonenfesten/"> SKELLEFTEÅ Loreen och DJ Oliver Ingrosso förgyller festen 27 april.

Annons

SKELLEFTEÅ Loreen och DJ Oliver Ingrosso förgyller festen 27 april.

När Megafonen.nu firade 1 år förra året blev det fullsatt på Folkparken.

Nu har ännu ett år gått och vid tvåårs-firandet har vi slagit på stort. När Megafonen-festen arrangeras i Skellefteå den 27 april i år kommer en av Sveriges just nu hetaste artister att uppträda: Loreen Talhaoui, en av favoriterna att vinna årets Melodifestival med låten ”Euphoria”.

”Coolaste artisten”
Loreen var redan förra året med i Melodifestivalen och har under 2011 toppat listorna med låten ”My Heart Is Refusing Me” och ”Sober”. Hon har fått lysande recensioner efter vinsten i årets första deltävling av Melodifestivalen.

Loreen var redan förra schlagervinterns vinnare – utanför finalfältet. I går kom det stora genombrottet. I mina öron var ”Euphoria” klassen bättre än de övriga bidragen, och Loreen den säkraste och coolaste artisten i stan. Det är för tidigt att börja prata Eurovision, men när den diskussionen kommer så lär Loreen bli högaktuell igen, skriver Anders Nunstedt i Expressen.

Årets Melodifestival-låt ”Euphoria” får spelas från nästa lördag.

Spelat med Avicii och Tiesto
Men vi nöjer oss inte med Loreen. Under kvällen kommer även DJ Oliver Ingrosso att spela. Oliver har rest världen runt och samarbetat med stora namn som Avicii, Tiesto och Swedish House Mafia.

Med andra ord: Boka redan nu in den 27 april för det här vill ni inte missa!

Biljetter till Megafonen-festen släpps den 23 mars och säljs på Carlings i Citykompaniet i Skellefteå.

Bilder från förra årets Megafonen-fest på Folkparken:
[smooth=id:182;]

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons